VAVO Lyceum: informatie voor Decanen

Bij het VAVO Lyceum kunnen leerlingen terecht als zij een diploma of deelcertificaat willen halen voor vmbo-tl, havo of vwo. Zij volgen alleen de vakken die zij nodig hebben voor de vervolgopleiding of diploma. Afhankelijk van de vooropleiding en wensen voor de toekomst, bieden wij een opleidingstraject aan dat het beste bij de leerling past.

Minderjarig en toch naar het VAVO?

Is uw leerling minderjarig en minimaal 16 jaar? Dan is het in bepaalde gevallen mogelijk om op het VAVO Lyceum alsnog een diploma te halen. Als degene bereid is om hard te werken, zelfstandig kan handelen en zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt, dan heeft het VAVO Lyceum wellicht een plek in Amersfoort of Utrecht!

Minderjarige leerlingen kunnen niet zichzelf aanmelden. Een school voor VO kan, onder bepaalde voorwaarden, wel leerlingen uitbesteden aan het VAVO. U kunt als decaan een leerling via deze tool aanmelden of via de tool voor de schakelopleiding anderstaligen.

Via onze overzichtspagina vindt u al onze opleidingen. Tevens kunt u hieronder alle opleidingskaarten downloaden.

Downloads aanvullende informatie

Hieronder vindt u onze documenten met aanvullende informatie. Wilt u deze toch graag op papier ontvangen? Dan kunt u het informatiepakket hier bestellen

Opleidingskaarten