Decanen: aanmelden voor uitbesteden aan VAVO Lyceum

U kunt als decaan uw leerlingen aanmelden. Bij het VAVO Lyceum volgen leerlingen een voltijd-opleidingen of gaan ze op voor deelcertificaten.

Ook kunt u uw leerlingen voor een schakelopleiding voor anderstaligen aanmelden

Leerlingen kunnen bij het VAVO Lyceum terecht als zij een diploma of deelcertificaat willen halen voor vmbo-tl, havo en vwo. Zij volgen alleen de vakken die zij nodig hebben voor de vervolgopleiding of diploma. Afhankelijk van de vooropleiding en wensen voor de toekomst, bieden wij een opleidingstraject aan dat het beste bij de leerling past. Is uw leerling (bijna) 18 en toe aan een volwassen benadering? Durft hij of zij zelf verantwoordelijk te zijn voor de resultaten? Is de leerling bereid hard te werken om het diploma te halen? Dan is het VAVO Lyceum iets voor uw leerling!

Het VAVO Lyceum heeft een locatie in Utrecht en in Amersfoort. Met vragen kunt u terecht bij de medewerkers van een van onze locaties

Informatiebladen voor leerlingen en decanen uit het voorgezet onderwijs
Bestanddecaneninformatie vavo.docx
Bestandleerlingeninformatie vavo.docx