Boekenlijsten VAVO Lyceum

De boeken op de leermiddelenlijsten 2021-2022 kunnen per 1 juli worden besteld. Je vindt vanaf die datum alle informatie om te kunnen bestellen op deze pagina. Bestel je leermiddelen vóór 18 juli, dan heb je de boeken zeker op tijd in huis.

Kosten voor boeken en andere leermiddelen zijn afhankelijk van de vakken die je gaat volgen. Voor studenten die door het voortgezet onderwijs uitbesteed worden, geldt de gratis schoolboekenregeling.

Leermiddelen zelf betalende studenten 2021-2022

Op de boekenlijsten voor zelf betalende studenten staan alléén de koopprijzen vermeld. Wanneer de aanduiding HK achter het leermiddel is vermeld, is het boek ook te huur. De huurprijzen zijn ongeveer één derde van de consumentenprijs. Bij het bestellen op de site van Van Dijk kun je dan kiezen voor huren of kopen

Informatie over hoe te bestellen bij VanDijk en een overzicht van de leermiddelen vind je hieronder:

Leermiddelen uitbestede studenten 2021-2022

Als uitbestede student dien je alle leermiddelen zelf te bestellen.
Als je door jouw vo-school bent uitbesteed, dan worden de reguliere leermiddelen betaald door de vo-school. De aanvullende leermiddelen moet je wel zelf betalen. Sommige aanvullende leermiddelen zijn verplicht!

Je mag alléén de aanvullende (verplichte) leermiddelen bij een andere leverancier bestellen.

Let op! Uitbestede studenten die vóór 1 oktober stoppen met de opleiding of met één of meerdere vakken, moeten de boeken direct naar VanDijk terugsturen. Boeken van uitbestede studenten die in de eerste week nà 1 oktober bij VanDijk terug zijn, worden niet in rekening gebracht. Indien de boeken niet op tijd bij VanDijk binnen zijn, kunnen de studenten een rekening krijgen.

Foutief bestelde en ongebruikte leermiddelen kunnen ook vóór 1 oktober worden geretourneerd. Geactiveerde digitale leermiddelen zijn uitgezonderd van het retourrecht.