Boekenlijsten

Leermiddelen

Kosten voor boeken en andere leermiddelen zijn afhankelijk van de vakken die je gaat volgen. Voor leerlingen die door het voortgezet onderwijs uitbesteed worden, geldt de gratis schoolboekenregeling.

De leermiddelen kun je het makkelijkst online bestellen bij Van Dijk Educatie (VDE). Volg de instructies in leermiddelen bestellen voor het VAVO Lyceum 2017 2018.pdf om deze online te bestellen.

Pakketnummers 697

Klik op de opleiding die je gaat volgen en je krijgt het volledige overzicht van alle leermiddelen.

Leermiddelen uitbestede leerlingen

Als je door je vo-school bent uitbesteed, zorgt het VAVO Lyceum voor jouw verplichte leermiddelen. Bij inschrijving ontvang je een code (één keer bruikbaar) die je gebruikt bij jouw bestelling. Wij geven de bestelling daarna door aan Van Dijk Educatie (VDE). Bestel ook de verplichte aanvullende materialen.