Boekenlijsten

Kosten voor boeken en andere leermiddelen zijn afhankelijk van de vakken die je gaat volgen. Voor leerlingen die door het voortgezet onderwijs uitbesteed worden, geldt de gratis schoolboekenregeling.

Leermiddelen zelf betalende leerlingen

Zie voor uitleg over bestellen bij VanDijk ook de instructie hieronder. Uiteraard staat het leerlingen vrij om de boeken bij een andere leverancier te bestellen.

Leermiddelen uitbestede leerlingen

Als je door jouw vo-school bent uitbesteed, bestelt het VAVO Lyceum de voor jou verplichte leermiddelen. Jij ontvangt dan in de mail een orderbevestiging van VanDijk (de leverancier waar wij de leermiddelen bestellen).

Dit pakket wordt bekostigd door de vo-school.

• De reguliere middelen worden besteld door het VAVO Lyceum.
  • De aanvullende leermiddelen dienen leerlingen zelf te bestellen(zie hieronder).

Let op! Uitbestede leerlingen die vóór 1 oktober stoppen met de opleiding (of met één of meerdere) vakken, moeten de boeken direct naar VanDijk terugsturen. Boeken van uitbestede leerlingen die in de eerste week na 1 oktober bij VanDijk terug zijn worden niet in rekening gebracht. Indien de boeken niet op tijd bij VanDijk binnen zijn, kunnen de leerlingen een rekening krijgen.

Foutief bestelde en ongebruikte fysieke leermiddelen kunnen ook vóór 1 oktober worden geretourneerd. Geactiveerde digitale leermiddelen zijn uitgezonderd van het retourrecht.

Verplichte leermiddelen uitbestede leerlingen

Onderstaande materialen worden door jouw oude school betaald en door het VAVO lyceum besteld. Je hoeft dus alleen de aanvullende leermiddelen zelf te bestellen.

Aanvullende materialen uitbestede leerlingen (zelf bestellen)

Als uitbestede leerling dien je ook zelf aanvullende materialen te bestellen en te betalen. Sommige leermiddelen zijn verplicht! Zie voor uitleg over bestellen bij VanDijk de instructie hieronder. Uiteraard staat het leerlingen vrij om de boeken bij een andere leverancier te bestellen.