Boekenlijsten

Kosten voor boeken en andere leermiddelen zijn afhankelijk van de vakken die je gaat volgen. Voor leerlingen die door het voortgezet onderwijs uitbesteed worden, geldt de gratis schoolboekenregeling.

Pakket zelf betalende leerlingen

Klik op de opleiding die je gaat volgen en je krijgt het volledige overzicht van alle leermiddelen.

Leermiddelen uitbestede leerlingen

Als je door je vo-school bent uitbesteed, zorgt het VAVO Lyceum voor jouw verplichte leermiddelen. Bij inschrijving ontvang je een code (één keer bruikbaar) die je gebruikt bij jouw bestelling. Wij geven de bestelling daarna door aan VanDijk.

Aanvullende leermiddelen voor uitbestede leerlingen

Als uitbestede leerling dien je ook zelf aanvullende materialen te bestellen en te betalen. Sommige leermiddelen zijn verplicht! Zie de instructie en de lijsten hieronder.