Nieuws over het Vavo Lyceum

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, (030) 754 20 00 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Leerlingen VAVO
13 maart 2020
VAVO Lyceum
ROC Midden Nederland

Leerlingen VAVO Lyceum ronden VN simulatietraject HagaMUN af

Het profielwerkstuk traject MUN 2019-2020 zit er weer op! Bij MUN simuleren leerlingen de Verenigde Naties. Studenten uit verschillende landen leren zo over de Verenigde Naties en krijgen de kans om hun ideeën te delen.

Dit jaar hadden we 15 leerlingen uit Amersfoort en 9 leerlingen uit Utrecht. Het hele PWS-traject begon nog wat onwennig. ‘Een pak aan, meent u dat? Kan ik niet gewoon zo?’ Hij wijst naar zijn spijkerbroek en spijkerjack.

Thomas Duijn op het podium
9 maart 2020
Business & Administration College
VAVO Lyceum
Veiligheid & Defensie College
ROC Midden Nederland

Goud en 2 x zilver voor studenten ROC Midden Nederland bij Skills the Finals 2020

Afgelopen vrijdagavond was de prijsuitreiking van Skills the Finals 2020 in Leeuwarden. Van woensdag 3 tot en met vrijdag 6 maart streden meer dan 500 mbo-studenten uit heel Nederland voor een plek op het podium. Maar liefst drie studenten van ROC Midden Nederland vielen in de prijzen en haalden een medaille binnen.