Nieuws over het Vavo Lyceum

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Groepsfoto
20 maart 2018
VAVO Lyceum
ROC Midden Nederland

HagaMUN 2018 - Van VAVO-leerling naar VN-lid

Onlangs hebben 26 leerlingen van het VAVO Lyceum een weekend lang de landen Armenië, Nigeria, Saudi-Arabië en Algerije vertegenwoordigd tijdens de HagaMUN 2018. Vol overgave hebben de leerlingen zich in het Engels weten te redden tussen 500 andere leerlingen uit Spanje, Hongarije, Frankrijk, Engeland, Dubai, India, USA en Italië.

Faalfitness
16 februari 2018
VAVO Lyceum
ROC Midden Nederland

Team VAVO faalt opzettelijk tijdens workshop

‘Allemaal opstaan! Beide handen in de lucht, duimen omhoog. Klap op twee en buig door je knieën!’ In de aula van het VAVO lyceum in Amersfoort wisselen grinnikende gezichten zich af met gefronste wenkbrauwen. Er klinkt rumoer onder de docenten van beide locaties, wanneer ze tijdens oefeningen regelmatig de fout in gaan. En dat is nu precies de bedoeling van de workshop Faalkunde van Remko van der Drift.