Nieuws over het Vavo Lyceum

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

Prijswinnaars DIO Talentprijs 2018
12 juli 2018
ROC Midden Nederland
VAVO Lyceum

Aouatif Boutayeb (VAVO Lyceum) wint de DIO Talentprijs 2018

Op woensdag 4 juli is de DIO talentprijs uitgereikt aan Aouatif Boutayeb, docente Frans in opleiding​ bij het VAVO Lyceum. Er waren 8 DIO's (Docent in Opleiding) genomineerd. Tijdens een feestelijke middag werden de beste ideeën en producten van onze 200 Docenten in Opleiding gepresenteerd. De ervaringen van cabaretier Johan Goossen in het mbo zorgden voor een lach en de verschillende intervisiegroepen hebben laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Afbeelding

Student van het jaar Neslihan Celikel, Docent van het jaar Maroua Sadni en vertegenwoordigers  van leerbedrijf van het jaar Kringloopcentrum Amersfoort
14 juni 2018
Automotive College
Beauty College
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Creative College
Gezondheidszorg College
Horeca & Toerisme College
ICT College
Media, ICT & Design college
Participatie Opleidingen
Sport College
Tech College
VAVO Lyceum
Veiligheid & Defensie College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Student, docent en leerbedrijf van het jaar zijn bekend

ROC Midden Nederland organiseerde op woensdag 13 juni voor de tweede keer het Uitblinkersgala in de Stadsschouwburg Utrecht. In aanwezigheid van studenten, docenten, familie, vrienden, relaties en vertegenwoordigers van leerbedrijven vond de verkiezing van de student, docent en leerbedrijf van het jaar plaats.