Informatie voor Decanen

U kunt als decaan uw leerlingen aanmelden voor een opleiding van het VAVO Lyceum. Leerlingen kunnen bij het VAVO Lyceum terecht als zij een diploma of deelcertificaat willen halen voor vmbo-tl, havo of vwo. Zij volgen alleen de vakken die zij nodig hebben voor de vervolgopleiding of diploma. Afhankelijk van de vooropleiding en wensen voor de toekomst, bieden wij een opleidingstraject aan dat het beste bij de leerling past.

Is uw leerling minimaal 16 jaar en toe aan een volwassen benadering? Neemt hij/zij zelf verantwoordelijk voor de resultaten en is hij/zij bereid hard te werken om het diploma te halen? Dan is het VAVO Lyceum iets voor uw leerling!

Het VAVO Lyceum heeft een locatie in Utrecht en in Amersfoort. Met vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Informatie voor leerlingen en decanen uit het voorgezet onderwijs: